Bio

L’Orkestra Kanalla és un projecte musical creat l’any 2017. És fruit de l’aventura fortuïta de vells músics de la perifèria de Barcelona, concretament de Badalona i municipis propers. Durant els 90’s van estar vinculats a bandes de rock alternatiu, hardcore, punk, rumba, funk, pop… Després de més de vint-i-cinc anys en diversos projectes musicals aquest grup d’amics, amigues, conegudes i coneguts es retroben i donen forma a una mena de banda de versions amb connotacions inevitablement canalles.

L’origen de l’orkestra es gesta a les escoles de les nostres filles i fills. Un cop l’any participàvem a la festa de l’escola i fèiem un bolo per amenitzar-la. “El problema” és que tot això se’ns en va de les mans. Al públic li agradava el que veia, el públic feia molt bones crítiques, el públic demanava més concerts i, finalment, decidim escoltar la veu del públic. És en aquest moment on neix l’Orkestra Kanalla.

A partir d’aquí tot fa baixada: Passem de sis membres a set, de set a vuit, de vuit a nou, amb un potent trio de veus al capdavant i un mestre de cerimònies guiant la nau cap a l’aquelarre definitiu, un aquelarre amb més de trenta cançons en el repertori i més de dues hores i mitja de show.

El directe esdevé potent, enèrgic i eclèctic, i busca la interacció i el joc amb el públic, traçant una línia molt acurada a l’hora de seleccionar els temes. La filosofia és clara: Versionar grans èxits del pop, rock i altres generes que siguin universals però que conservin d’origen aquest segell underground, aquest punt gamberro. Apostem pels èxits de la nostra joventut, aquells que ens van fer vibrar i que vàrem experimentar en els seus directes, èxits dels ’90 i dels ’00 sense oblidar-nos tampoc dels èxits d’altres èpoques. En resum, esdevenint una orquestra diferent de les altres orquestres. Una orquestra ideal per a festes majors, festivals, festes privades i celebracions diverses que apostin per donar un toc original, diferenciat i canalla a l’esdeveniment.

Així ens presentem: frescos, àcids, àvids, provocadors i, per sobre de tot, amb ganes de jugar. Tot plegat enfocat a millorar i engrandir “l’experiència kanalla” i poder obrir-nos camí cap a una aventura musical orientada a satisfer al més preuat per a nosaltres, el públic.